Contact
 

Neem contact op met ContractForDifference.nl

Contact contract for difference NL

Als u contact wilt opnemen met ContractForDifference.nl kunt u daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Vult u alstublieft een geldig e-mailadres in; wij gebruiken dit om uw bericht te beantwoorden. Bij voorbaat dank.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

captcha
Opnieuw laden
Gratis video cursus CFD trading
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

Van onze sponsor

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. In het slechtste geval kunt u uw hele ingelegde kapitaal kwijtraken (maar nooit meer dan dat). Handel daarom nooit met geld dat u niet kunt missen. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op de Nederlandse markt. De inhoud van de site is niet van toepassing op Belgische particulieren.