CFD broker Markets.com review
Review Markets.com logo

Markets.com is een grote internationale CFD broker met een geheel NEderlandse website en handelsplatform. In deze Markets.com review bekijken we de software, het productaanbod, de financiële regulering en de bonussen die deze broker aanbiedt. (Klik hier om direct naar de conclusie te gaan.)

We kunnen u alvast vertellen dat Markets.com een uitstekende broker is voor de veeleisende CFD trader. Dit zijn drie redenen om voor Markets.com te kiezen:

  1. Een zeer uitgebreid productaanbod met honderden onderliggende activa.
  2. Lage transactiekosten met spreads vanaf 0,02%.
  3. Geavanceerde software met veel functies voor technische analyse.

Wilt u in detail weten wat Markets.com u te bieden heeft, en lezen over onze ervaringen met deze broker? Lees dan hieronder verder.

 

 

De handelsplatformen

 

Broker Markets.com geeft u de keuze uit drie verschillende handelsplatformen. Daarmee is er voor iedere CFD trader wat wils.

recensie CFD markets mobile
Het Markets Mobile Trader platform.
  • Markets Web Trader: Met dit geavanceerd handelsplatform heeft u altijd toegang tot de internationale markten. Het is een van de beste platformen die momenteel beschikbaar zijn, en bovendien in het Nederlands (Engels ook mogelijk). Dit CFD platform is geheel web-based, dus u kunt het gebruiken vanaf iedere computer die over een web browser beschikt. In de Markets Web Trader treft u overzichtelijke grafieken met geavanceerde indicatoren voor technische analyse. Wij raden dit platform aan voor alle CFD traders die zelf analyses maken en behoefte hebben aan een breed scala aan instrumenten.
  • Markets Mobile Trader: Met deze mobiele applicatie heeft u ook onderweg vanop uw smartphone of tablet toegang tot CFD trading. Met een eenvoudige aanraking van het scherm kunt u waar en wanneer u maar wilt beleggen in CFD's. Ons advies is om dit platform alleen te gebruiken om uw beleggingen onderweg te beheren, maar om uw analyses in de web trader te maken.
  • Meta Trader4 (MT4): Dit handelsplatform is de globale standaard in de sector en wordt wereldwijd geroemd om zijn uitgebreide functionaliteit. Om met MT4 te handelen moet u de software downloaden en installeren. U krijgt de mogelijkheid om naast technische analysefuncties gebruik te maken van automatische scripts en expert advisors. MT4 is de beste keuze als u uw trades wilt automatiseren of gebuik wilt maken van externe invoegtoepassingen. De software is helaas niet in het Nederlands beschikbaar.

Aanbod van verhandelbare CFD's

De lijst van verhandelbare activa is voor deze Markets.com review te lang om op te noemen. Ze bestaat uit meer dan 50 valutaparen, de belangrijkste 20 commodities (zoals olie, goud en zilver), ruim 25 internationale beursindices, enkele obligaties, tientallen tracker fondsen (ETF's) en vele honderden aandelen . Dit is een uitstekend aanbod, en voor vrijwel alle CFD traders meer dan voldoende.

De kosten van het handelen zijn ook aantrekkelijk. U betaalt bij Markets.com geen commissie op uw orders, maar alleen de spread: het verschil tussen de bied- en laatkoers. Voor populaire forex paren zoals de EUR/USD en GBP/USD is de spread slechts 2 pips. Dat betekent dat als u voor EUR. 10.000,- aan CFD's EUR/USD koopt, u slechts 2 euro verliest aan transactiekosten. Voor aandelen en beursindices zijn de spreads hoger, maar nog steeds uiterst competitief in vergelijking met banken en brokers zoals Binck en Alex.

review CFD markets trading platform
Het geavanceerde Markets Web Trader platform.

Alle CFD handelaars maken gebruik van leverage (het hefboomeffect). Dat stelt u in staat om met een klein kapitaal in grote posities te handelen, en te profiteren van kleine koersbewegingen. De toegestane hefboomfactor bij Markets.com loopt op tot 200x voor CFD's op valuta's, 100x voor indices en grondstoffen, en 20x voor individuele aandelen. Dus met 100 euro kunt u voor wel 20.000 euro op de dollarkoers speculeren, en voor een nog altijd respectabele 2.000 euro in aandelen zoals KPN en Philips.

Regulering van Markets.com door CySEC

Markets.com is een merknaam van Safecap Investments Ltd. Dit Cypriotische bedrijf wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC), onder licentienummer 092/08. Deze financiële toezichthouder stelt strenge eisen aan brokers. Een belangrijke eis is dat uw tegoeden zekergesteld worden op een aparte rekening, gescheiden van de operationele rekeningen van het bedrijf. Als het bedrijf in de problemen komt, is uw geld veilig.

Via Europese regelgeving (MiFID) valt CFD broker Markets.com in Nederland onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Belangrijk om weten, is dat de CFD handelaar tot € 20.000 verzekerd is tegen insolvabiliteit van de financiële broker. Op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid hebben we op deze CFD broker dus niets aan te merken.

Accounts en minimale inleg

U kunt bij CFD broker Markets.com drie verschillende soorten rekeningen openen:

24/7 handelen via de Markets.com app
  • Classic Trading Account: vanaf € 100,-
  • Standard Trading Account: vanaf € 2.500,-
  • Premium Trading Account: vanaf € 20.000,-

Het verschil tussen de rekeningtypen zit hem in de persoonlijke ondersteuning die u krijgt, en soms in de bonussen die u worden aangeboden. De software en de spreads is echter hetzelfde voor alle accounts. Daarom doet het er in onze ervaring met Markets.com niet echt toe welk type rekening u opent. Laat uw openingsbedrag afhangen van het rendement dat u nastreeft en het risico dat u wilt nemen.

Voordat u een handelsrekening opent kunt u de software uitproberen met een gratis demo account. Dat is geheel zonder risico.

Conclusie van de Markets.com review

Markets.com is een wereldleider in CFD handel. De strenge regulering door CySEC en de lage transactiekosten maken deze broker een betrouwbare keuze. Vanwege de geavanceerde software en het ruime productaanbod vinden we Markets.com de beste keuze voor ervaren traders.

Minder ervaren beleggers in CFD's kunnen de broker zonder risico uitproberen met een gratis demo account of met de 3x25 euro cadeau promotie. Klik hier om een rekening te openen

CFD broker Markets.com krijgt van ons de maximale beoordeling van vijf sterren!

 

 

 

Zoeken op de site

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.