CFD artikelen
CFD's op grondstoffen en commodities

Er bestaan veel verschillende soorten CFD's. Dat wil zeggen, u kunt contracts for difference afsluiten op diverse onderliggende producten, zoals aandelen, indices, grondstoffen, currencies, etc. Al deze CFD's hebben hun eigen kenmerken en nuances. Om geld te verdienen met CFD trading is het belangrijk dat u deze kent. Zo kunt u uw CFD trading strategie aanpassen aan de markt waarop u handelt.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende soorten CFD's die er zijn. Als u op het CFD type kunt klikken, dan komt u op een pagina terecht waar dat contract for difference nader wordt uitgelegd, met achtergronden, CFD tips en trading strategieën.

Achtergrond artikelen over CFD's

Naast de bovenstaande informatie over verschillende types CFDs, hebben we op deze site diverse informatieve artikelen over CFD handel voor u verzameld. Deze helpen u om succesvol te handelen in contracts for difference.

Belangrijk CFD nieuws

Zo nu en dan publiceren we ook een nieuwsartikel. Dat doen we alleen als er écht iets belangrijks te melden is voor CFD traders. Hieronder vindt u het overzicht van de CFD nieuws artikelen die we in het verleden hebben uitgebracht.

CFD Broker reviews

Het is belangrijk om een goede broker te kiezen als u in CFD's wil handelen. Daarom hebben wij een aantal populaire brokers tegen het licht gehouden. Deze CFD broker recensies vindt u hieronder.

Gerelateerde artikelen

CFD's op aandelenCFD's op aandelen
Wanneer er gesproken wordt over de handel in aandelen, dan wordt hiermee meestal bedoeld dat er geïnvesteerd wordt in een beursgenoteerd(e) bedrijf of organisatie. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven zoals Apple of Philips. Dit is voor de meeste mensen de bekendste vorm van handelen, en veel beginnende...
De BUX-app: CFD handel als spelletjeDe BUX-app: CFD handel als spelletje
Het is HOT en vele televisieprogramma's hebben er al aandacht aan besteed: de razend populaire BUX-app. Het bedrijf BUX, opgericht in 2013, claimt onder het motto "Speel mee met de big boys" beleggen op de beurs toegankelijk te willen maken voor iedereen. Maar is het ook daadwerkelijk...
CFD's op BitcoinCFD's op Bitcoin
Een van de best prestedende CFD's dit jaar is Bitcoin. Sinds deze 'cryptocurrency' in 2009 begon is de Bitcoin koers gestegen tot vele duizenden euro's per bitcoin. Dat is niet zonder schokken gegaan. In sommige perioden is de koers met honderden procenten gestegen, en in andere...
CFD's op grondstoffenCFD's op grondstoffen
De handel in grondstoffen (Engels: 'commodities') vormt de ruggengraat van de wereldeconomie. Immers, alles wordt uiteindelijk vanuit grondstoffen geproduceerd. Bij grondstoffen moet u denken aan ruwe olie, aardgas, koper, palladium, katoen, soyabonen, mais, en vele andere. Wie zijn geld verdient...
Handel in Bitcoin CFDs bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

CFD handel bij broker Markets.com

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.