CFD brokers
De beste CFD broker vinden

Als u zelf via internet wil handelen in CFD's is het belangrijk om een goede CFD broker te kiezen. CFD brokers zijn er in alle soorten en maten en de verschillen zijn groot.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een CFD broker

Er zijn een aantal belangrijke zaken om in de gaten te houden bij het kiezen van een CFD-broker:

  • Regulering: Kijk of een broker gereguleerd is en onder het toezicht valt van een betrouwbare financiële autoriteit (zoals de Nederlandse AFM, de Britse FSA/FCA of het populaire CySEC). Zo weet u zeker dat uw geld er veilig is.
  • CFD software: De meeste brokers hebben hun eigen software platform waarmee u handelsorders kunt uitvoeren en analyses van de markt kunt maken. Sommige software is zeer uitgebreid en ingewikkeld, andere juist eenvoudig en intuïtief. Kies een broker die CFD software aanbiedt die aansluit bij uw wensen en uw ervaring met CFD trading.
  • Minimale positiegrootte: Bij sommige CFD brokers kunt u al contracten afsluiten ter grootte van één aandeel, bij andere kunt u niet terecht voor minder dan 100.000 eenheden van een valutapaar.
  • De taal. Bijna alle CFD brokers hebben Engelstalige software en klantondersteuning. Enkele brokers bieden hun diensten ook in het Nederlands aan. Omdat het om uw geld gaat is het verstandig een broker te kiezen die uw taal spreekt.
  • Gratis uit te proberen. Een goede broker laat u zijn software eerst uitproberen met eeen gratis demo. Zo kunt u beslissen of het wat voor u is, voordat u zelf geld riskeert.

Ons advies: CFD broker Plus500

Plus500 is de hoofdsponsor van Atletico Madrid

De CFD broker die in onze ervaring geschikt is voor de meeste CFD traders is Plus500*. Plus500 is een Nederlandstalige broker waar u in de meeste typen CFDs kunt handelen: aandelen (Nederlandse en internationale), beursindices, grondstoffen, edelmetalen, vreemde valuta (forex) en indexfondsen (ETFs). Het bedrijf is betrouwbaar en sterk gereguleerd***.

De CFD software van Plus500 geeft u gratis real-time koersen. Het platform is uitgebreid genoeg om diverse analyses uit te voeren, maar niet te ingewikkeld. Wij hadden de CFD software zelf binnen een kwartier onder de knie. Tot slot is de software zowel via de browser van uw PC (of Mac) beschikbaar, als via de app store op uw smartphone (Android of iPhone).

Zoals het een professionele broker betaamt kunt u de software gratis uitproberen met een demo account. Klik hier om binnen drie minuten uw demorekening te openen. En met deze link opent u een echte rekening bij Plus500*.

Een uitgebreidere recensie van CFD broker Plus500 kunt u hier lezen.

Het handelen in CFD's met echt geld is risicovol, en 72% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's. U kunt hier de volledige risicowaarschuwing lezen.

Andere goede CFD brokers

Plus500 is niet de enige CFD broker. Een andere goede broker die aan al onze criteria voldoet is Markets.com.

Markets.com

Markets.com is een professionele broker met zeer geavanceerde handelssoftware in het Nederlands. Dit is een goede keuze als u graag uitgebreide technische analyse wilt doen. Deze broker is gereguleerd door CySEC. U kunt met deze link een gratis demorekening openen om Markets.com zonder risico uit te proberen. Of Klik hier om direct een echt geld rekening te openen. (Een recensie van broker Markets.com vindt u hier.)

 

 

*Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe financiële producten, en handelen met hefboom brengt meer risico met zich mee. 62-85 procent van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met de besproken aanbieders. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers.

***Plus500 UK Ltd is geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500 CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienummer 250/14).

Gerelateerde artikelen

Gespreid beleggen in cryptocurrenciesGespreid beleggen in cryptocurrencies
Hét succesverhaal van de afeglopen jaren waren CFD's op cryptocurrencies. Deze contracts for difference volgen de koers van de belangrijkste cryptovaluta's, en u kunt met hefboom handelen, zowel long als short. Het Bitcoin CFD, de belangrijkste cryptocurrency, ging in 2017 15x over de...
Beleggen in CryptocurrenciesBeleggen in Cryptocurrencies
De meeste beleggers hebben inmiddels wel van cryptocurrencies gehoord. Een cryptocurrency is een digitale munt, die gebaseerd is op blockchain technologie. Dat is een soort digitaal logboek, waarvan vele computers wereldwijd een kopie bijhouden, en waarin precies wordt bijgehouden wie hoeveel van de...
De geschiedenis van CFD'sDe geschiedenis van CFD's
Het 'Contract For Difference' ('Wat is een CFD?') is een betrekkelijk jong fenomeen. CFD's bestaan pas sinds het eind van de jaren-tachtig van de vorige eeuw. En onder particuliere beleggers worden CFD's pas sinds de jaren-negentig verhandeld. De opkomst van CFD's Oorspronkelijk zijn CFD's...
De voordelen van CFD'sDe voordelen van CFD's
Waarom zou u zelf in CFD's willen handelen? In het artikel 'Hoe werkt CFD trading?' kunt u uitgebreid lezen over de kenmerken van contracts for difference. Hieronder noemen we alvast een paar van de voordelen. Verdien geld bij stijgende en bij dalende koersen. Door 'long' en 'short' trades kunt...
Handel in Bitcoin CFDs bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Actuele CFD koersen

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe financiële producten. Als u handelt met hefboom loopt u een groter risico op verliezen. 62 tot 85 procent van de particuliere beleggers lijdt verlies met de aanbieders van CFD's. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe CFD's werken, en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.