CFD brokers
De beste CFD broker vinden

Als u zelf via internet wil handelen in CFD's is het belangrijk om een goede CFD broker te kiezen. CFD brokers zijn er in alle soorten en maten en de verschillen zijn groot.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een CFD broker

Er zijn een aantal belangrijke zaken om in de gaten te houden bij het kiezen van een CFD-broker:

  • Regulering: Kijk of een broker gereguleerd is en onder het toezicht valt van een betrouwbare financiële autoriteit (zoals de Nederlandse AFM, de Britse FSA/FCA of het populaire CySEC). Zo weet u zeker dat uw geld er veilig is.
  • CFD software: De meeste brokers hebben hun eigen app of software platform waarmee u handelsorders kunt uitvoeren en analyses van de markt kunt maken. Sommige software is zeer uitgebreid en ingewikkeld, andere juist eenvoudig en intuïtief. Een mobiele app voor Android of IOS is handig om uw trades onderweg te kunnen volgen. Kies een broker met CFD software die aansluit bij uw wensen en uw ervaring.
  • Minimale positiegrootte: Bij sommige CFD brokers kunt u al contracten afsluiten ter grootte van één aandeel, bij andere kunt u niet terecht voor minder dan 100.000 euro. Afhankelijk van uw handelskapitaal zijn daarom misschien niet alle brokers geschikt voor u.
  • De taal. Bijna alle CFD brokers hebben Engelstalige software en klantondersteuning. Enkele brokers bieden hun diensten ook in het Nederlands aan. Omdat het om uw geld gaat is het verstandig een broker te kiezen die uw taal spreekt.
  • Gratis uit te proberen. Een goede broker laat u zijn software eerst uitproberen met eeen gratis demo. Zo kunt u beslissen of het wat voor u is, voordat u zelf geld riskeert.

Ons advies: CFD broker Markets.com

Betrouwbare CFD trading broker Markets.com

De CFD broker die in onze ervaring geschikt is voor de meeste CFD traders is Markets.com*. Markets.com is een Nederlandstalige broker waar u in de meeste typen CFDs kunt handelen: aandelen (Nederlandse en internationale), beursindices, grondstoffen, edelmetalen, vreemde valuta (forex) en indexfondsen (ETFs). Het bedrijf is betrouwbaar en sterk gereguleerd.

De CFD software van Markets.com geeft u gratis real-time koersen. Het platform is uitgebreid genoeg om diverse analyses uit te voeren, maar niet te ingewikkeld. Wij hadden de CFD trading app zelf binnen een kwartier onder de knie. Tot slot is de app zowel via de browser van uw PC (of Mac) beschikbaar, als via de app store op uw smartphone (Android of iPhone).

Zoals het een professionele broker betaamt kunt u handelen bij Markets.com gratis uitproberen met een demo account. Klik hier om binnen drie minuten uw demorekening te openen. En met deze link opent u een echte rekening bij Markets.com*.

Een uitgebreidere recensie van CFD broker Markets.com kunt u hier lezen.

Andere goede CFD brokers

Markets.com is niet de enige CFD broker. Een andere goede broker die aan al onze criteria voldoet is Avatrade*.

Markets.com

Avatrade is een professionele broker met zeer geavanceerde handelssoftware in het Engels. Dit is een goede keuze als u graag uitgebreide technische analyse wilt doen of automatisch wilt handelen. Deze broker is gereguleerd door CySEC. U kunt met deze link een gratis demorekening openen om Avatrade zonder risico uit te proberen. Of Klik hier om direct een echt geld rekening te openen.

 

 

*Risicowaarschuwing: Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers.

Gerelateerde artikelen

Gespreid beleggen in cryptocurrenciesGespreid beleggen in cryptocurrencies
Hét succesverhaal van de afeglopen jaren waren CFD's op cryptocurrencies. Deze contracts for difference volgen de koers van de belangrijkste cryptovaluta's, en u kunt met hefboom handelen, zowel long als short. Het Bitcoin CFD, de belangrijkste cryptocurrency, ging in 2017 15x over de...
Beleggen in CryptocurrenciesBeleggen in Cryptocurrencies
De meeste beleggers hebben inmiddels wel van cryptocurrencies gehoord. Een cryptocurrency is een digitale munt, die gebaseerd is op blockchain technologie. Dat is een soort digitaal logboek, waarvan vele computers wereldwijd een kopie bijhouden, en waarin precies wordt bijgehouden wie hoeveel van de...
De geschiedenis van CFD'sDe geschiedenis van CFD's
Het 'Contract For Difference' ('Wat is een CFD?') is een betrekkelijk jong fenomeen. CFD's bestaan pas sinds het eind van de jaren-tachtig van de vorige eeuw. En onder particuliere beleggers worden CFD's pas sinds de jaren-negentig verhandeld. De opkomst van CFD's Oorspronkelijk zijn CFD's...
De voordelen van CFD'sDe voordelen van CFD's
Waarom zou u zelf in CFD's willen handelen? In het artikel 'Hoe werkt CFD trading?' kunt u uitgebreid lezen over de kenmerken van contracts for difference. Hieronder noemen we alvast een paar van de voordelen. Verdien geld bij stijgende en bij dalende koersen. Door 'long' en 'short' trades kunt...
Gratis CFD demo rekening bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Actuele CFD koersen

Beleggen met hefboom met kapitaalbescherming bij Deriv

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.