CFD broker Plus500

CFD broker Plus500 heeft zich de afgelopen jaren ingezet om een veelzijdige, overzichtelijke en betrouwbare broker voor particulieren te worden. En daar is ze in geslaagd. Inmiddels kunt u via Plus500 in veel verschillende CFD's handelen zonder dat dit verwarrend of ingewikkeld wordt. Bovendien is de CFD software geheel Nederlandstalig.

Overzichtelijke CFD software

De Nederlandse handelssoftware van Plus500 is erg eenvoudig en overzichtelijk. Het online WebTrader platform bestaat uit drie duidelijke onderdelen: de keuze van beleggingen, gedetailleerde informatie en een grafiek. In de grafiek zitten de meest gebruikte technische analyse instrumenten. Vanuit de beleggingsdetails kunt u ook direct uw orders opgeven. En dat is alles. Wij zijn van mening dat Plus500 hiermee een goede balans heeft gevonden tussen analysemogelijkheden en gebruiksgemak.

Plus500 CFD trading software

Behalve de WebTrader heeft Plus500 een mobiele variant van haar handelssoftware. Daarmee kunt u weliswaar geen uitgebreide analyses maken, maar wel op ieder moment en overal orders doorgeven.Dit is handig als u bijvoorbeeld op pad bent en toch uw beleggingen bij wilt houden.

Omdat Plus500 zich richt op de kleine particuliere belegger, kunt u ook met weinig geld al handelen in CFD's. Voor de meeste instrumenten geldt dat u met ongeveer 35 euro kunt handelen, door gebruik van de hefboom. Zo is bijvoorbeeld de minimale ordergrootte voor CFD's op de EUR/USD 1.000 eenheden van een valutapaar, met maximaal 30x leverage. Of u kunt bijvoorbeeld handelen in olie vanaf 5 vaten, met maximaal 10x leverage***. De kleine minimale ordergrootte maakt Plus500 ideaal voor de CFD handelaar met een kleine portefeuille.

Uitstekende regulering

Plus500 is wereldwijd actief en streng gereguleerd door verschillende financiële toezichthouders. De vereisten daarvoor zijn bijvoorbeeld dat al uw tegoeden op een afgeschermde rekening bewaard worden waar in het geval van een faillissement niemand anders aanspraak op kan maken. Daarmee bent u ervan verzekerd dat uw geld bij Plus500 goed beheerd wordt.

De mobiele app van Plus500 voor Android en iPhone

Plus500UK Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority (FCA, voorheen FSA). De FCA is een van de strengste financiële toezichthouders ter wereld en Plus500 staat bij de FCA ingeschreven als 'Plus500UK', onder registratienummer 509909. Plus500CY Ltd. is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) onder registratienummer 250/14. Met deze regulering mag de broker in heel Europa zijn diensten aanbieden. 

Aantrekkelijk voor kleine beleggers

De overzichtelijke software, de bescheiden minimale ordergrootte, en de aantrekkelijke hefboomfactor maken Plus500 bij uitstek geschikt voor de kleine belegger. Daar komt nog bij dat u bij Plus500 geen commissies betaalt, en dat de broker een van de strakste spreads op de markt hanteert. Zo haalt u het meeste resultaat uit beleggen in CFD's met een klein vermogen..

Wij kunnen het goed begrijpen als u niet meteen uw geld wilt riskeren bij een broker die u nog niet kent. Daarom kunt u eerst een gratis demorekening aanmaken. Daarmee kunt u de software van Plus500 zonder enig risico uitproberen. Het is ook de moeite waard om Plus500 te vergelijken met andere CFD brokers.

 

*Risicowaarschuwing: Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers.

***De minimale ordergrootte bij Plus500 is variabel, en deze getallen zijn indicatief.

 

Zoeken op de site

Actuele CFD koersen

Beleggen met hefboom met kapitaalbescherming bij Deriv

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.