Contact

Contractfordifference.nl contactformulier

Als u contact wilt opnemen met Contractfordifference.nl kunt u daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Vult u alstublieft een geldig e-mailadres in. Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te nemen, in overeenstemming met ons privacybeleid. Om uw bericht te versturen moet u het privacybeleid accepteren. Wij geven geen financieel advies of handelsadvies per email.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Gratis CFD nieuws alerts bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe financiële producten. Als u handelt met hefboom loopt u een groter risico op verliezen. 62 tot 85 procent van de particuliere beleggers lijdt verlies met de aanbieders van CFD's. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe CFD's werken, en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.