CFD Links
Beste CFD websites links

De meeste informatie over CFD's ('Wat is een CFD?') vindt u op Contractfordifference.nl. Toch zijn er ook andere nuttige, informatieve, leerzame en grappige sites over CFD trading op het web. We hebben geprobeerd om hieronder de beste CFD websites in kaart te brengen. Mist u een CFD site in de lijst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Als uw site inhoud bevat die nog iets toevoegt aan Contractfordifference.nl, dan voegen we hem graag toe.

Websites met algemene informatie over CFD's

Als u zich, bovenop de informatie die u op Contractfordifference.nl kunt lezen, verder wilt verdiepen in de achtergrond van CFD's, dan bieden de onderstaande sites nuttige aanvullende informatie.

Financiële nieuwswebsites

Voor CFD trading is het handig om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op de financiële markten. Zo bent u beter in staat om het toekomstige koersverloop van uw contracts for difference te voorspellen. De onderstaande websites bieden kwalitatief hoogstaand financieel nieuws over een of meerdere markten waarop u CFD's kunt afsluiten.

CFD brokers

De links in hieronder verwijzen naar online CFD brokers ('Wat is een broker?') waar u zelf in CFD's kunt handelen.

*Risicowaarschuwing: Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers.

Overige websites met aan CFD trading gerelateerde inhoud

De links in deze rubriek verwijzen alle naar websites die niet per se over CFD's gaan, maar over deelgebieden van CFD trading of aanverwante onderwerpen. U vindt er informatie over forex, day trading, technische analyse, de aandelenmarkt, de goudmarkt, spread betting en diverse andere onderwerpen. Veel van de tips, strategieën en technieken die op de websites worden uitgelegd kunt u ook bij het handelen in CFDs toepassen.

Web directories

De websites hieronder hebben niet noodzakelijk iets met CFD trading te maken maar zijn algemene web directories. Ze helpen u om uw weg te vinden op het internet voor een breed scala aan onderwerpen.

 

Handel in Bitcoin CFDs bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

Beleggen met hefboom met kapitaalbescherming bij Deriv

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.