Actieve belegger


Cfd Trader 2

Bent u een actieve belegger?

Bent u een actieve belegger of day trader? Heeft u gevoel voor de markten, en wilt u profiteren van kleine koersbewegingen op de korte termijn? Dan zijn CFD's (Contracts For Difference) hét instrument bij uitstek. CFD's bieden u een hoger potentieel rendement dan aandelen, trackers, beleggingsfondsen, en zelfs dan turbo's en sprinters, tegen lagere kosten.

Waarom handelen in CFD's

Voor de actieve belegger of trader hebben CFD's een aantal voordelen boven andere financiële producten:

  • De mogelijke rendementen zijn hoger door een hoge hefboom factor (EN: leverage). De hefboom op CFD's loopt doorgaans van 2x tot 30x (of meer voor professionals). Dat betekent dat u bij een koersstijging van 5% wel 150% winst kunt maken. Er is geen enkel ander beleggingsobject dat zo'n hoge hefboomfactor heeft.
  • Doordat u zowel long als short CFD's kunt afsluiten, kunt u profiteren van stijgende en van dalende koersen. Dus ook als alle beurzen omlaag bewegen verdient de CFD trader geld.
  • De transactiekosten zijn laag. Omdat u als actieve trader veel transacties doet, is het belangrijk om de kosten te minimaliseren. Op de beurs betaalt u al snel enkele tot tientallen euro's aan transactiekosten voor iedere aankoop of verkoop. Op CFD's betaalt u alleen een spread, die doorgaans tussen de 0,01% en de 0,35% ligt*.
  • U handelt niet direct op de beurs, maar via een market maker. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van het orderboek van de beurs, en dat uw koop- en verkooporders altijd direct worden uitgevoerd.

Begin met een gratis demorekening

CFD trading voor ervaren beleggers

Wilt u gratis proberen hoe CFD's voor u kunnen werken in uw beleggingsstrategie? Dat kan! CFD broker Markets.com biedt een gratis CFD demorekening aan, waarmee u zonder eigen inleg en zonder risico beleggen in CFD's kunt uitproberen.

Het is heel eenvoudig. Klik op deze link om een demorekening te openen bij Markets.com. Zodra u uw registratie voltooid heeft krijgt u vanzelf € 10.000,- virtueel kapitaal op uw rekening gestort. U kunt daarmee direct handelen. Zelf riskeert u niets.

Begin met handelen in CFD's en krijg 10000 euro gratis op uw demorekening

 

 

Handel in Bitcoin CFDs bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Wat is Markets.com

Markets.com is een professionele, streng gereguleerde CFD broker met zeer geavanceerde software. De beste keus voor veeleisende traders. (Lees de recensie van Markets.com)

De voordelen van Markets.com:

  • Professionele software
  • Streng gereguleerd
  • Geheel Nederlandstalig
  • Evenementen en handel
  • Gratis demorekening
Markets Com Logo 3

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.