Actieve belegger


Cfd Trader 2

Bent u een actieve belegger?

Bent u een actieve belegger of day trader? Heeft u gevoel voor de markten, en wilt u profiteren van kleine koersbewegingen op de korte termijn? Dan zijn CFD's (Contracts For Difference) hét instrument bij uitstek. CFD's bieden u een hoger potentieel rendement dan aandelen, trackers, beleggingsfondsen, en zelfs dan turbo's en sprinters, tegen lagere kosten.

Waarom handelen in CFD's

Voor de actieve belegger of trader hebben CFD's een aantal voordelen boven andere financiële producten:

  • De mogelijke rendementen zijn hoger door een hoge hefboom factor (EN: leverage). De hefboom op CFD's loopt doorgaans van 5x tot 200x. Dat betekent dat u bij een koersstijging van slechts 1% wel 200% winst kunt maken. Er is geen enkel ander beleggingsobject dat zo'n hoge hefboomfactor heeft.
  • Doordat u zowel long als short CFD's kunt afsluiten, kunt u profiteren van stijgende en van dalende koersen. Dus ook als alle beurzen omlaag bewegen verdient de CFD trader geld.
  • De transactiekosten zijn laag. Omdat u als actieve trader veel transacties doet, is het belangrijk om de kosten te minimaliseren. Op de beurs betaalt u al snel enkele tot tientallen euro's aan transactiekosten voor iedere aankoop of verkoop. Op CFD's betaalt u alleen een spread, die doorgaans tussen de 0,01% en de 0,4% ligt*.
  • U handelt niet direct op de beurs, maar via een market maker. Dat betekent dat u niet afhankelijk bent van het orderboek van de beurs, en dat uw koop- en verkooporders altijd direct worden uitgevoerd.

Begin met CFD's met gratis handelskapitaal

CFD trading voor actieve beleggers

Wilt u gratis proberen of CFD's wat voor u zijn? Dat kan! CFD broker Trade.com biedt tijdelijk aan nieuwe klanten een welkomstgeschenk van $25, zonder een eerste inleg te vragen**. Door de hefboom van maximaal 1:300 kunt u met dit bedrag voor effectief $7.500 handelen zonder zelf een cent te hoeven storten.

Het is heel eenvoudig om gebruik te maken van deze actie. Klik op deze link om een rekening te openen bij Trade.com. Zodra u uw registratie voltooid heeft krijgt u $25 op uw rekening gestort. U kunt met deze $25 direct handelen**. Zelf riskeert u niets.

Begin met handelen in CFD's en krijg 25 euro gratis

 

* De spread is het verschil tussen de bied- en de laatkoers van een CFD. Een market maker hanteert vaste spreads, waarvan de hoogte afhangt van de liquiditeit van het onderliggende product. De genoemde percentages zijn omgerekend per transactie. De werkelijke spread is ongeveer het dubbele, maar u betaalt deze slechts eenmalig per round turn (koop en verkoop van het contract for difference).

** Het welkomstgeschenk is bedoeld om mee te handelen en kan niet direct worden opgenomen. Om het bedrag te kunnen opnemen moet u eerst een aantal CFD trades hebben gemaakt. De details leest u op de website van Trade.com. Uw winst is wel vrij opneembaar.

Gratis CFD nieuws alerts bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Wat is Trade.com

Trade.com is een professionele CFD broker met ondersteuning van de MetaTrader 4 software. Deze broker biedt u een gratis ebook, cursus, en trainingsvideo om uw handelsvaardigheden te verbeteren. Een goede keus voor ambitieuze CFD traders.

De voordelen van Trade.com:

Logo Trade 200x50

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe financiële producten. Als u handelt met hefboom loopt u een groter risico op verliezen. 68 tot 85 procent van de particuliere beleggers lijdt verlies met de aanbieders van CFD's. Het is belangrijk dat u begript hoe CFD's werken, en dat u nagaat of u zich het risico op verlies kunt permitteren. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet van toepassing op Belgische particulieren.