Bitcoin koers
 
Bitcoin koers grafiek en andere cryptocurrency koersen

Hieronder vindt u de actuele Bitcoin koersgrafiek ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Standaard staat de grafiek ingesteld op 5 minuten, wat betekent dat elke tick of candle 5 minuten voorstelt. De totale grafiek laat dan het Bitcoin koersverloop van ongeveer de laatste 3 dagen zien. U kunt ook 'uitzoomen' door te klikken op een van de knoppen van '15m' tot '1w'. Daarmee kunt u de bitcoin koers tot en met 2013 terugkijken. Om verder in te zoomen op de grafiek, hoeft u enkel een tijdsperiode te selecteren.

Zelf handelen in cryptocurrencies

Bent u geïnteresseerd om zelf te handelen in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum? In dit artikel leggen we de ins en outs van cryptocurrency trading uit. Er zijn kort gezegd twee manieren om in cryptos te handelen: direct of via CFD's.

Direct cryptocurrencies kopen geeft u de mogelijkheid om de munten te verhuizen naar uw eigen digitale wallet, maar u heeft geen bescherming voor als u bijvoorbeeld uw private key verliest. Met CFD's verhandelt u de koers van cryptovaluta's, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiliging. Bovendien kunt u met gebruik van een hefboom uw resultaten verdubbelen.

 

De Bitcoin koersgrafiek

 

Behalve voor Bitcoin kunt u deze pagina ook gebruiken om de koersgrafieken van andere cryptovaluta's weer te geven. Daarvoor hoeft u enkel de naam van de cryptomunt die u wilt ziek in het zoekvak links bovenin de grafiek in te vullen. De grafiek ondersteunt de volgende cryprocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Litecoin, IOTA, NEO, Bitcoin Cash, Stellar (lumens), EOS, Cardano, Monero, en Tron. De koersen worden altijd uitgedrukt in US dollars.

 

*Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe financiële producten, en handelen met hefboom brengt meer risico met zich mee. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. 62-85 procent van de retailbeleggers lijdt verlies met CFD aanbieders. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe CFD's werken, en u dient na te gaan of u zich het risico op verlies kunt permitteren. De handel in cryptovaluta's, anders dan via CFD's, is niet gereguleerd en staat niet onder toezicht van een regelgevende EU-instantie.

Gratis CFD demo rekening bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

Wat zijn CFD's?

CFD's zijn afgeleide financiële instrumenten. U kunt met een CFD in aandelen, grondstoffen, of andere producten op de beurs handelen, zonder dat u het product zelf hoeft te kopen. Door gebruik van de hefboom kunt u uw resultaten uitvergroten.

Waarom CFD's?

  • Snel verhandelbaar
  • Geen commissies
  • Zowel long als short
  • Handelen met hefboom

Meer weten:

Wat zijn CFD's?

Wat is Plus500

Plus500 is een van de grootste en meest betrouwbare CFD brokers. U kunt bij Plus500 met hefboom handelen in CFD's op aandelen, grondstoffen, forex, beursindices, en cryptocurrencies.

De voordelen van Plus500:

  • Intuïtieve software
  • Streng gereguleerd
  • Geheel Nederlandstalig
  • Ruim 2.000 verschillende CFD's

Meer weten:

Plus500 Logo 2 420x175

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe financiële producten. Als u handelt met hefboom loopt u een groter risico op verliezen. 68 tot 85 procent van de particuliere beleggers lijdt verlies met de aanbieders van CFD's. Het is belangrijk dat u begript hoe CFD's werken, en dat u nagaat of u zich het risico op verlies kunt permitteren. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet van toepassing op Belgische particulieren.