Bitcoin koers
 
Bitcoin koers grafiek en andere cryptocurrency koersen

Hieronder vindt u de actuele Bitcoin koersgrafiek ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Standaard staat de grafiek ingesteld op 5 minuten, wat betekent dat elke tick of candle 5 minuten voorstelt. De totale grafiek laat dan het Bitcoin koersverloop van ongeveer de laatste 3 dagen zien. U kunt ook 'uitzoomen' door te klikken op een van de knoppen van '15m' tot '1w'. Daarmee kunt u de bitcoin koers tot en met 2013 terugkijken. Om verder in te zoomen op de grafiek, hoeft u enkel een tijdsperiode te selecteren.

Zelf handelen in cryptocurrencies

Bent u geĆÆnteresseerd om zelf te handelen in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum? In dit artikel leggen we de ins en outs van cryptocurrency trading uit. Er zijn kort gezegd twee manieren om in cryptos te handelen: direct of via CFD's.

Direct cryptocurrencies kopen geeft u de mogelijkheid om de munten te verhuizen naar uw eigen digitale wallet, maar u heeft geen bescherming voor als u bijvoorbeeld uw private key verliest. Dit raden wij niet aan. Met CFD's verhandelt u de koers van cryptovaluta's, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiliging. Bovendien kunt u met gebruik van een hefboom uw resultaten verdubbelen.

 

De Bitcoin koersgrafiek

 

Behalve voor Bitcoin kunt u deze pagina ook gebruiken om de koersgrafieken van andere cryptovaluta's weer te geven. Daarvoor hoeft u enkel de naam van de cryptomunt die u wilt ziek in het zoekvak links bovenin de grafiek in te vullen. De grafiek ondersteunt de volgende cryprocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Ripple (XRP), Litecoin, IOTA, NEO, Bitcoin Cash, Stellar (lumens), EOS, Cardano, Monero, en Tron. De koersen worden altijd uitgedrukt in US dollars.

 

*Risicowaarschuwing: Het handelen in CFD's is risicovol. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. De handel in cryptovaluta's, anders dan via CFD's, is niet gereguleerd en staat niet onder toezicht van een regelgevende EU-instantie. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.

Gratis CFD demo rekening bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

CFD handel bij broker Markets.com

Wat zijn CFD's?

CFD's zijn afgeleide financiƫle instrumenten. U kunt met een CFD in aandelen, grondstoffen, of andere producten op de beurs handelen, zonder dat u het product zelf hoeft te kopen. Door gebruik van de hefboom kunt u uw resultaten uitvergroten.

Waarom CFD's?

  • Snel verhandelbaar
  • Geen commissies
  • Zowel long als short
  • Handelen met hefboom

Meer weten:

Wat zijn CFD's?

Wat is Plus500

Plus500 is een van de grootste en meest betrouwbare CFD brokers. U kunt bij Plus500 met hefboom handelen in CFD's op aandelen, grondstoffen, forex, beursindices, en cryptocurrencies.

De voordelen van Plus500:

  • Intuïtieve software
  • Streng gereguleerd
  • Geheel Nederlandstalig
  • Ruim 2.000 verschillende CFD's

Meer weten:

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.