CFD artikelen RSS feed

Waarom zou u zelf in CFD's willen handelen? In het artikel 'Hoe werkt CFD trading?' kunt u uitgebreid lezen over de kenmerken van contracts for difference. Hieronder noemen we alvast een paar van de voordelen.

  • Verdien geld bij stijgende en bij dalende koersen. Door 'long' en 'short' trades kunt u zowel van positieve als van negatieve koersveranderingen profiteren.
  • Wees niet afhankelijk van één markt. CFD's zijn er voor aandelen, opties, valuta's, grondstoffen en nog veel meer producten.
  • Betaal geen comissies. CFD brokers berekenen geen transactiekosten voor de orders die u opgeeft. U betaalt alleen het verschil tussen de bied- en laatkoers.
  • CFD trading kan al met weinig geld. U heeft geen groot startkapitaal nodig om te beginnen met handelen.

Gerelateerde artikelen

CFD's voor de ervaren beleggerCFD's voor de ervaren belegger
Bent u een ervaren belegger? Belegt u al jaren in aandelen en kent u de ins en outs van de beurs? Als doorgewinterde belegger investeert u uw vermogen voor de middellange of lange termijn. U laat zich niet leiden door de waan van de dag, en schrikt niet als de beurs een paar procenten...
Bent u een actieve belegger?Bent u een actieve belegger?
Bent u een actieve belegger? Bent u een actieve belegger of day trader? Heeft u gevoel voor de markten, en wilt u profiteren van kleine koersbewegingen op de korte termijn? Dan zijn CFD's (Contracts For Difference) hét instrument bij uitstek. CFD's bieden u een hoger potentieel rendement...
Handel in Facebook CFD'sHandel in Facebook CFD's
U heeft het haast niet kunnen missen: op vrijdag 18 mei 2012 is het sociale netwerk Facebook naar de beurs gegaan. De beursgang (Engels: initial public offering, of IPO) verliep niet vlekkeloos. Ten eerste was de lancering op de Amerikaanse NASDAQ een half uur vertraagd door technische moeilijkheden...
Risicomanagement bij CFD beleggenRisicomanagement bij CFD beleggen
Met CFD handel kunt u snel veel geld verdienen. Maar de handel in contracts for difference is ook riskant. Als u niet goed weet wat u doet, kunt u in korte tijd grote verliezen lijden. Daarom is het belangrijk dat u zich enigszins verdiept in het beheersen van de risico's van CFD trading. In dit...
Gratis CFD nieuws alerts bij Markets.com
 

Zoeken op de site

Is CFD trading iets voor u?

CFD trading is niet voor iedereen weggelegd. Doe de test en kom erachter of u een geboren CFD trader bent.

CFD trading test

Actuele CFD koersen

Risicowaarschuwing

U kunt met de handel in CFD's veel geld verdienen. U dient zich er echter van bewust te zijn dat u ook risico loopt. CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. CFD's zijn een niet-gereguleerd beleggingsproduct en vallen niet onder de EU-bescherming voor beleggers. Handel nooit met geld dat u niet kunt missen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Meer over risicobeheersing leest u hier.

Contractfordifference.nl is een informatieve site over handelen in CFD's (contracts for difference). U vindt er informatie over hoe CFD's werken, over verschillende markten en producten, en over CFD brokers. Wij verstrekken uitdrukkelijk geen financieel advies. Als u niet zeker weet of CFD's een geschikte belegging voor u zijn, raden wij u aan om u te laten voorlichten door een onafhankelijk financieel adviseur. Alle handelsbeslissingen die u neemt zijn voor uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Contractfordifference.nl is exclusief gericht op Nederlandse volwassenen. De inhoud van de site is niet bestemd voor inwoners van België.